måndag 7 oktober 2013

Nydokumenterad statusuppdatering

Aktivitet; Fullt mobiliserad på alla fronter. Trots fortsatt skadad tumme i ortos och en högerfot som förmodligen är lite överbelastad. Oklart varför. Träning, promenader och nya mål uppsatta. Fullt fokus!
Andning; Respiratoriskt stabil. Dock lite problem med luftrören. Skall ses över om eventuell Pulmicort måste sättas in igen pga astmakänningar vid aktivitet. Inget nytillkommet.
Cirkulation; Cirkulatoriskt stabil. Afebril sedan jag vet inte när och med puls och blodtryck där det skall vara. På topp!
Elimination; u.a.
Hud/vävnad; Hel hudkostym o än i behov av lite massage, spabehandlingar och annat som kan mjuka upp och göra gott. 
Kommunikation; Helt klart orienterad x4 med fullt fokus på vart och hur saker kommer ske.
Kunskap/Utveckling; Gått färdigt kursen på Kvinnojouren och jobbar numer åt dem, jobbar på mot uppstart av CrossNature om två veckor och har ett par andra projekt på gång plus föreläsning på MIUN nästa vecka på sjuksköterskeprogrammet. Även fått en tillsvidareanställning på Ortopeden. Det går bra nu!
Nutrition; Äter och dricker med god aptit. Forsätter lägga fokus på nya än bättre matvanor och ser fram emot resultatet. Följer sedan ett par veckor tillbaka ICA´s billigaveckan-recept med viss modifikation på laktosfritt, glutenfritt och ekologiskt. Dessa har börjat underlätta matveckorna enorm och familjen mycket gladare då vi nu slipper åka och handla hela tiden och dessutom vet vad vi skall äta varje dag.
Smärta; Det är mycket som smärtar just  nu som är hett i samhällsdebatten. Svårt att smärtlindra detta adekvat men gör allt vad jag kan för att hjälpa där jag kan. Personligen smärtfri.

VÄLMÅENDE; Mår utmärkt, har det hur bra som helst och ser nu fram emot två lediga dagar med en massa pyssel, träning och annat inplanerat.

Må gott vänner!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar