tisdag 24 september 2013

Trotsa dåliga dagar och ge det bästa man har

Det är omöjligt att undvika dåliga dagar. Har vi inga dåliga dagar, svackor, dalar så kan vi inte heller njuta av topparna, höjderna och de bra dagarna. Det är min filosofi. Men jag vägra låta dessa dagar styra mig, få mig att tappa fokus längre än nödvändigt. Vägrar ge efter för det dåliga humör som lätt letar sig in när det blir absolut tvärtom från vad man hade tänkt sig. Istället fokuserar jag på revansch. Revanschera dåliga dagar. Det får humöret och tävlingsandan att vakna. Det får en att bli sitt bästa jag. Möta det dåliga med rejält motstånd. Positiva tankar, glädje och möjligheter istället för begränsningar. Så....jag kan inte springa Tjurruset men jag kan träna. Därmed tog jag storrevansch på gårdagen.

Löptransport till skolan med stora tjejen på cykel, lilla i vagnen och sedan ytterligare 6 km löpning då lilltjejen behövde vila efter en alldeles för tidig start på dagen. 8,5 km löpning, smoothiefrukost, dusch och ombyte till min lunchklass kl. 12.00. Genomförde passet i min ensamhet då ingen ansåg sig ha tid att träna lunchtid den här veckan men inte deppar jag för det. Jag fick ju 35 min. rejäl genomkörare på cykel och hann till Törners för att unna mig en lax- och chevresallad med bröd och vinegrettedressing till middag på jobbet. Klockan var halv två när jag landade på jobbet och jag hade hunnit ta hand om mina fina på morgonen, kört dubbla pass, sett till att få bra mat i magen och njutit av både morgonsol och gymmiljön. Revansch!

Imorgon är det onsdag och mitt mål är att få till en friskvårdstimma. Vi får se om jag lyckas. Men med positiva tankar och effektivitet brukar man komma långt.
Det går att göra en liten tummen upp efter dubbelpass
även om den är inplastad. ;-)  

1 kommentar:

  1. Du fick ju till en grym träningsdag ju.
    Ska köra min spinningklass i morgon, äntligen. Hoppas bara det inte blir ett baksag utan att jag fortsätter att bli frisk. Kram

    SvaraRadera