måndag 12 augusti 2013

När en utmaning måste till!

Måste tagga till lite. Tränar och tränar men det är för långt till kommande utmaningar så A´s utmaning att anmäla mig till Tjurruset landade snyggt paketerad på bordet lagom tills jag givit upp att det fanns något vettigt att anmäla sig till. Betalt och klart varför 10 skitiga km väntar den 6 okt. Boom!!

Fick annat förslag idag på ett lopp i Ramundberget som lät mycket intressant också men jag är nästan helt säker på att jag jobbar den helgen. Vi får se! Det går väl att efteranmäla sig i så fall. Kul som tusan lät det i alla fall.

Dagens tempopass efter helgens frustration blev ett slitsamt sådant där benen verkligen inte ville mata på under 5.00 tempo. Slet som ett djur gjorde jag de 8 km jag sprang och fast målet var att hålla samma tempo som förra veckans tempopass lyckades jag inte få upp farten
tillräckligt. En mer kuperad runda den här gången men tillräckligt med nedförslöpor och flacka partier för att kunna rulla ur benen tillräckligt stundom. Idag ville det sig inte riktigt. Men ett medeltempo på 5.15 får jag vara nöjd med. Jag gav i alla fall inte upp. De sista fyra km såg riktigt bra ut; 05.02, 05.20 (då jag tyvärr tvingades stanna en kort stund), 05.06 och 05.03.

Sprang med hörlurar för första gången och så klart strulade det under km 4 varför hela det möjliga flyt jag byggt upp efter alla backar upp på höjden försvann. Morr säger jag åt det men bugar åt mig själv som f-n inte ger upp just nu alltså, trots ben av betong. Nästa tempopass blir 10 km. Det har varit målet länge.

Så med fokus rakt fram, kurs i Stockholm för CrossNature om två veckor, två helgen med downhillcykling inplanerad i september, tjurruset i okt och mer därtill så kan jag inte annat än må gott. Helgens bravader är glömde förutom att min tumme ser ut som den gör;
Lätt förstorad högertumme!


Må fint!     

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja det kan man säga, men idag är den lite mindre så det går åt rätt håll (hoppas jag). :)

      Radera