tisdag 12 mars 2013

Livskvalitet på ett par långfärdsskridskor

Bild: 12km långfärdsskridskor o god lunch med sambon innan landstingspyjamasen skall på igen i eftermiddag. #livskvalitet
 
 
I härlig medvind gav vi oss ut på just Medvinden i förmiddags, jag, sambon och lilla prinsessan gott sovandes i vagnen. Friskvård i dess ädlaste form. Gled fram i 6 km för att sedan vända hem och medvinden blev motvinden. Kämpa, slita och låta gluteusmuskulaturen få bekänna färg. Kändes en del eftersom benen fortfarande har känningar av distanspasset jag bjöd våra medlemmar på igår kväll. Ett pass som avslutades med lite FF-styrka.
 
Närheten till friluftsliv är livskvalitet för mig. Att kunna låta vinden bita i kinderna ena stunden för att nästa gå in på jobbet för en arbetsdag. Det är livets goda. Den där guldkanten som inte bara är bra för själen utan även för hälsan i sin helhet och inte minst kärleken. Att göra något tillsammans stärker.
 
Dagens hälsotips blir därför att våga fånga stunden, timman, den där lilla stunden då du har möjlighet att göra något som hjälper hela dig att må lite bättre oavsett vad det är.
 
Ta hand om dig och din hälsa! 

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar