tisdag 29 januari 2013

TRX, volvolus, bad och häng

Den här veckan är fylld med spänning och aktivitet. Lite nervositet inför jobbstart och mycket motion. Den innehåller en helg inom landstingets väggar igen, den innehåller premiär för TRX-banden som tomten kom med på självaste julafton. Bad med liten och stor prinsessa som avslutas med simskola och pannkaksmiddag. Den innehåller en hög med böcker om sjuksköterskans pedagogiska roll inom hälso- och sjukvården och även en spännande bok om "Den moderna patienten". 

Veckan innehåller nyprenumeration på "Svensk idrottsforskning", ett spinningpass måndag kväll som som vanligt innehöll tung intervallträning, inköp av nya glasögon, powerwalks och häng med kompisar. Jag har så mycket kul på gång den här veckan och imorgon är det redan onsdag.

Nu blir det nya danska serien, förhoppningsvis småtjejer som forsätter sova gott i sina sängar, en kopp te och trötta ben på soffbordet. Mjölksyran kommer krypande snabbt en dag efter ett pass som igår. Precis som det skall vara!

Skaffa dig en fin vecka du också.

......och ja, om du undrar. Det är inte sagt att det blir ett volvolus men det kan ju dyka upp ett sådan till helgen att bita i. ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar