torsdag 31 januari 2013

På väg....

 
Sämre ställe för sit-ups kan man ju hitta.

Ja, äntligen är jag faktiskt på väg mot mina tränings- och aktivitetsmål. Jag tränar på bra i det tempo jag har planerat. Precis som när man inte får sova på nätterna och därmed inte gör stordåd dagtid så gör jag inte heller några stordåd i träningen men...jag njuter fullt ut.

Det är ju tid att komma tillbaka nu. Få fatt i formen som försvann i takt med att magen växte. Det var ju ett aktivt val jag gjorde då att låta träningen vila, vilket jag inte ångrar nu då jag inte haft några besvär alls med mitt bäcken som jag hade efter förra graviditeten. Men det tar tid att bygga upp och det får ta tid.

Till er som undrar så har jag som mål att genomföra en IronMan om ca 2 år. Men målet är att bygga upp kroppen så pass att den är rejält redo för en sådan utmaning. Fram till dess kommer jag genomföra en massa andra utmaningar och äventyr, som ett led i att bli bättre och bättre.

I detta stora så genomförde jag idag ett litet äventyr här hemma på min barnvagnspromenad. Lite löpskolning, styrkeövningar, snöpulsning, backintervaller (gående med barnvagn framför) och så hade det helt plötsligt gått 105 min och jag hade fått ihop ett fantastiskt härligt pass. Känns fint i kroppen nu efteråt och röda vindpinade kinder fick jag på köpet. Härligt liv!

*** 
Igår eftermiddag och kväll ägnades tiden åt att bada med mina små trollungar på Storsjöbadet. Ikväll var jag iväg på ett möte med Golds Gym vilket visade sig inte heter så längre utan numera heter; Sportsgym Scandinavia. Väldigt spännande och jag fick lite ny energi att äntligen ta tag i det som jag länge velat starta upp, nämligen mitt fystränande eller PT´ande och sedan bara måste man ju bli medlem i idrottsklubben Sportsclub Scandinavia. En jättefin tidning ger dom också ut ett par gånger per år fr o m imorgon då den dimper ner i brevlådan hos alla medlemmar. Detta känn sju jätteroligt och inspirerande!
 
 
Så med lite nystart både här och där, härliga tränignstimmar utomhus och med mätt mage går jag nu och lägger mig och ser fram emot morgondagen som bland annat bjuder på första arbetsdagen på nästan nio månader.
 
Go´natt!

2 kommentarer:

 1. Bästa tiden i livet just nu, önskar att jag fortfarande var föräldraledig. Mys och trevlig helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det härligt att vara föräldraledig. Men det var kul att komma tillbaka till jobbet också. Får ju verkligen både ock nu när jag bara jobbar 50%.
   Hoppas NIKE Blast blir kanon. :-)

   Radera