måndag 17 december 2012

In i tredje advent genom 7,62 km

Tredje advent innebär en vecka kvar till jul. Julstress känner vi inte av men en förväntan. Speciellt från vår äldsta tjej. En förväntan jag vill leva upp till. Men hon sa en sak som är så sann vilket bevisar att det inte behövs så mycket. I jul skall vi ha kul tillsammans. Så enkelt. Inte för alla barn, men för oss. Vi kommer ha kul tillsammans. Åka pulka, spela ap-bingo, dricka julmust, äta god mat och hon kommer få några saker som hon önskar sig. Så är det inte för alla barn och det gör ont i hjärtat att tänka på det. Så varför inte göra lite gott. Få de barn som inte är lika lyckligt lottade som mina döttrar, att må lite bättre. I Östersund kan du lägga en julklapp under "Granen som söker julklappar" och få någon liten att få en liten bättre magkänsla under julen. Du kan också låta dina och andras barn slippa alkoholdoftande föräldrar genom att öppna julölen vid annat tillfälle. Låt våra barn få en vit jul.

Veckan som passerat har innefattat allt det som jag velat och en massa träning. Så himla underbart att känna suget igen. Känna beroendet. Jakten på endorfinkickar. Veckan har faktiskt innefattat de antal träningspass jag planerat för men med ändrade planer blev det lite annorlunda än första planeringen, men jag tror faktiskt resultatet blev lite bättre. 1 styrkepass blev två styrkepass. Ett på gymmet och ett hemma som också innefattade 2 km löpning. 2 skidpass blev 2 spinningpass intervall vilket känns riktigt bra. Låg på en hög och bra intervallpuls och höjde inte pulsen alltför många slag då jag instruerade. Perfekta pass!!!  2 löppass blev ett löppass. Det löppass som tog mig genom snömodden under gårdagens sköna söndagskväll efter adventsfika med fina vänner. 7,62 km med en snitthastighet på 5.50. Ett lugnt pass. Precis som jag hade tänkt mig. Fick in en skön powerwalk också i början av veckan så kan jag vara annat än nöjd?

Så är det då måndag. Måndagar innebär vilodag. Då är båda damerna hemma och dagen går åt till lek och annat som hör till när man är hemma med två prinsessor. Idag har vi åkt pulka och lyxat till det med pannkakor med sylt och grädde efteråt. Mumsigt! Veckan är full med härliga aktiviteter så det är bara att slänga sig in i den och den avslutas ju med långledigt för sambon.

Kommande vecka har jag två cykelpass på Golds gym. Jag kommer försöka att få in 2 styrkepass och 1 löppass utöver detta. Men om det kommer mer snö hoppas jag att löpningen ersätts med skidåkning. Vill ha några pass nu framöver. Det börjar bli dags att komma iform för Tjejvasan.

Skaffa er en fin vecka!


2 kommentarer:

  1. det bordet finnas en sådan gran i närheten av mig - måste kolla upp genast!

    SvaraRadera
  2. Kolla upp det. :-) Annars får du starta en gran. Fast det kanske är lite sent nu?

    SvaraRadera