fredag 2 november 2012

Det är min tur nu, vinden har vänt......

Så började jag mitt inlägg igår kväll när lilla prinsessan somnat i sin säng vid halv åtta och stora prinsessan såg på bolibompa och åt kvällsfika innan läggdags. Längre än så hann jag inte förrän båda skrek i kör. Ja, det var stor underhållning ett tag. Den ena var trött och kom inte till ro, den andra hade ont i sitt öra och varken alvedon eller nässpray hjälpte. Så klart var jag själv hemma. Kaos i dess renaste form. Så....längre än så kom jag inte, men idag efter några halvdanna timmars sömn är det en ny dag och vi tar nya tag. Barnen har sovit gott, mamman har legat i mitten av dessa sötdjur och försökt vila mellan en armbåge i sidan, några amningar och täcken som plockats upp från golvet. Men vet ni vad......det gör inget. Jag får var där mitt emellan mina fina tjejer och jag älskar det. Får anpassa dagen efter sömnlösheten. Sänka ambitionerna lite så blir det bra.

Så mitt i förkylningar och nattliga amningsuppdrag så känns det som att allt är på gång igen.

Träningen är på väg in i min vardag igen, några jobbupdrag börjar ramla in, ny bil har inhandlats vilket kommer göra vardagen mer, tro det eller ej, aktiv, med tanke på den dåliga bussförbindelsen mitt på dagen. Ja, det känns som att allt börjar släppa igen. Nu skall vi bli vårt vanliga jag.

Nästa vecka blir det så äntligen träning igen och den här gången skall den bli regelbunden. Längdskidåkning till fjälls, ett spinningpass och promenader. Så får det bli tillv eckan. Men först blir det bus eller godis, halloweenfest för barnen och mammahäng. Det finns inget utrymme för träning den här helgen men för en massa annat inte minst lika viktigt. Det blir en fin helg! Skaffa dig det du också.

Kram

1 kommentar: