söndag 4 november 2012

Äntligen måndag!


Under hela min resa jag gått igenom i höst har jag haft deadlines. Deadlines för operation, provsvarsdagar och besök. Har räknat ner för varje gång jag varit på sjukhuset till den här dagen då jag skall dit en sista gång. Åh, vad jag har längtat efter det här besöket. Att få göra ett avslut. Att få lämna detta bakom mig. Det skall jag göra nu. Ett sista besök, försöka att inte stressa upp mig inför det. Inte låta fantasin skena iväg att det skulle vara något dom har missat. Nej, nu är jag frisk och skall bara till mottagningen för att se till att det har läkt som det skall efter operationen.

Nu får jag äntligen börja träna igen. Det riktigt glöder under skorna i hallen. Dom vill ut nu. Jag vill ut och svettas! Kan ni tänka er att dom gjort en superfin cykelbana här vilket medför ännu fler möjligheter till variation på löprundorna och barnvagnspromenaderna. Jag skall ut. Ut och låta mina drömmar om Ironman komma lite närmare den här veckan. Öka på kondition och styrka. Äntligen få lite resultat. Dra fram spinningmusiken, bodypumpskivorna. Mitt mål denna veckan är att avsluta den med rejäl träningsvärk. Varenda muskel skall få göra sig till känn denna veckan.

En riktigt fin vecka ligger framför oss. Jag skall se till att jag och mina tjejer skall ha en kanonvecka.
Skaffa dig det du också.

Kram  


 

2 kommentarer:

  1. Skönt att det är över nu o att du kan komma igång. Njut nu i skidspåren och härliga barnvagnspromenader. Kram mamma o pappa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det skall jag verkligen göra! :-) Kram

      Radera