måndag 29 oktober 2012

Otränad men trendsäker!

Klockan är fyra på eftermiddagen, det är måndag och alldeles tyst i huset. Jag har två smådamer hemma men det är ändå helt tyst. En sådan där stund som man får alldeles för sällan. En stund alldeles för sig själv och så radas allt upp som man skulle vilja göra. Ta fram korten jag vill framkalla, börja sy om det där överdraget till stolen i hallen, läsa en bok eller senaste amelia, sova en stund själv, plocka in tvätten.....eller nej det där sista vill jag inte göra men det borde göras.

Lilla tjejen somnade och stora tjejen sa att hon var trött, la sig på soffan och nu sover hon med sin nalle i famnen. Hoppas hon inte är på väg att bli sjuk. Det har nog inte hänt att hon somnat sedan hon sov middag för många år sedan. Undra om det är mörkret eller bara att den här dagen inbjöd till det. En dag när vi inte gjort något speciellt. Sänkt tempot och låtit oss alla hinna känna efter vilken energinivå vi ligger på. Annars är det lätt att man liksom kör på. Från det ena äventyret till det andra utan att stanna upp och känna efter. Den där fullbokade kalendern likt Solsidans underbara schema över aktiviteter, utan att ha utrymme för att bara vara hemma. Låta en hel dag gå åt till att bara vara i värmen här inomhus.


Kittad för hösten och vinterns löpning
Hur mycket jag än älskar att mysa med mina tjejer så längtar jag faktiskt även ut idag. Jag längtar efter att få hoppa i mina nya löparskor, Nike Lunarlone, med GoreTex-membran som kommar hålla mig torr om fötterna, Niketightsen anpassade för vind och regn, min nya Nikelöparjacka och den nya lagertvå tröjan från Craft. Skämde bort mig själv riktigt rejält igår. Tyckte att jag var värd att känna mig snygg i spåret efter allt som hänt. Det vet ju alla att man springer fort bara man har snygga kläder. ;-)

Eller nja, det kommer nog inte gå så fort men hjälp vad jag längtar efter första löpturen nästa vecka. Den här veckan får jag fortfarande hålla mig till promenader men sen......Då skall det springas. Äntligen skall den här kroppen återfå lite av sin forna "glans" och de sista 5 kg skall bort. 14 kg har försvunnit sedan förlossningen men nu tar jag sikte på de sista. 14 kg!!!! Helt sjukt när man tänker på det. Men dom är historia nu. Det har varit värt varenda kg men nu, bye, bye!!!Får se om det blir någon lucka i måndagskvällen för en promenad. Som för många andra handlar det för mig att övervinna min mörkerrädsla och ge mig ut. Jag går alltid där det är upplyst. Man skulle ju ha drgit ihop ett gäng här i Dvärsätt så att man hade haft någon att motionera med kvällstid. Får fundera på det.

Ha en fin kväll!
Kram

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tackar tackar! :-) Ja nu skall det äntligen bli lite löpning framöver.

      Radera