tisdag 20 november 2012

Dygnetruntjouren

Min lilla bebis åt 120 ml ersättning igår kväll och både jag och min sambo tänkte att wow nu kommer hon sova länge. För ersättning gör ju att bebisar sover mer. Dom skall bli nöjdare på detta. Inte min bebis. Min bebis blev hungrig igen kl. halv tio, halv ett och halv fem. Amningsjouren höll öppet även denna natt och när vi ändå var öppna så hjälpte vi en storasyster att somna om efter att ha dragit in en madrass på golvet i vårt sovrum. Att ha båda tjejerna i sängen innebär absolut ingen sömn för deras mamma och nej, det går inte. Någon timme här och där måste man få sno åt sig mellan amningar, toalettbesök och annat som bara måste göras mitt i natten. 

Morgonmys med liten tjej.

Nu sover storasyster skönt och jag och bebis är uppe och vakna sedan 5.30. Stora koppar kaffe går åt för att driva iväg tröttheten. Men oavsett nattens cirkus så är det ganska mysigt att sitta i mörkret med bara några smålampor tända och fundera på vad dagen har att erbjuda.

Packa badkläder och sommarkläder, samtidigt som vi har smygstartar julpysslandet här hemma lite. Vi kommer ju hem lagom till 1 advent och det är alltid härligt med lite julkänsla detta datum tycker jag. Sedan blir det träning. Förmodligen styrketräning då det passar bäst in i resten av dagens schema och aktiviteter. Härligt att bygga på med lite träningsvärk igen. Har en känsla av att jag och träningsvärken kommer ha sällskap ett bra tag framöver. Sämre kan man ha det. ;-)

 Skaffa er en fin tisdag!

2 kommentarer:

  1. Vilken liten sötnos. Märkligt det där att man orkar trots utebliven sömn.

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det underligt att man överhuvudtaget står på benen. :-D Har läst om utbildningen du varit iväg på. Låter superkul!

    SvaraRadera